Христианские корни современного уголовного права - Бухтиярова, Е. С. (Одеса: Фенікс, 2012)
В статті досліджується вплив християнської моралі на засади формування сучасної системи кримінального права, аналізуються визначальні принципи кримінальної відповідальності в умовах розбудови гуманного за змістом кримінального права. Доводиться необхідність дослідження теологічного змісту адекватності здійснення кримінально-правового впливу в умовах розбудови держави, яка функціонує на засадах верховенства права.
Бухтиярова Е. С. Христианские корни современного уголовного права / Е. С. Бухтиярова // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.254-255.
Keywords: кримінальне право; християнська мораль; кримінально-правові заходи; принципи кримінальної відповідальності