Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Інноваційні технології в ресторанному бізнесі" - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-тет, 2025)
Комплекс включає: 1. Дишкантюк О. В. Start Up - тренінг : методичні вказівки до самостійної роботи. 2. Дишкантюк О. В. Опорний конспект лекцій "Інноваційні технології в ресторанному бізнесі". 3. Дишкантюк О. В. Інноваційні технології в ресторанному бізнесі : методичні вказівки до практичних занять. 4. Дишкантюк О. В. Інноваційні технології в ресторанному бізнесі : методичні вказівки до самостійної роботи. 5. Дишкантюк О. В. Інноваційні технології в ресторанному бізнесі : навчальний посібник.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Інноваційні технології в ресторанному бізнесі" ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2025. – Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/30914