Основи профайлінгу : навчально-методичний посібник - Федчун, Наталія Олександрівна; Аркуша, Лариса Ігорівна (Одеса : Юридична література, 2023)
Навчально-методичний посібник підготовлено відповідно до вимог державних освітніх стандартів для здобувачів вищої освіти Національного університету «Одеська юридична академія» для забезпечення набуття соціально-комунікативних та професійних навичок профайлінгової діяльності. У посібнику наводяться скорочені тексти лекцій, методики підготовки до занять, перелік навчальних тем та питання для підсумкового контролю знань і вмінь. Зібрано перелік спеціальної літератури та інтернет-ресурсів з актуальних проблем теорії та практики профайлінгової діяльності.
Федчун Н. О. Основи профайлінгу : навч.-метод. посіб. / Н. О. Федчун, Л. І. Аркуша ; НУ "ОЮА". — Одеса : Юридична література, 2023. — 56 с. Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.26852
Keywords: категорії профайлінгу; феноменологія обману; «людинознавча» основа профайлінгу; особистість та її поведінка; безінструментальна технологія; основи використання поліграфа; графологічні дослідження особистості; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE::Criminal law; Навчально-методичний посібник