Принципи та форми взаємодії органів влади та інститутів громадянського суспільства з реалізації державної молодіжної політики - Панасюк, Віта Миколаївна; Панасюк, Вита Николаевна; Panasjuk, Vita M. (My University, 2011)
Стаття присвячена розгляду принципів та форм взаємодії органів державної влади та інститутів громадянського суспільства в ювенальній сфері.

Статья посвящена рассмотрению принципов и форм взаимодействия органов государственной власти и институтов гражданского общества в ювенальной сфере.

The article is devoted consideration of principles and forms of cooperation of public and institutes of civil society authorities in a juvenile sphere.
Панасюк В. М. Принципи та форми взаємодії органів влади та інститутів громадянського суспільства з реалізації державної молодіжної політики / В. М. Панасюк // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України, НУ ОЮА.- 2011. - Вип. 61. - С. 244-250.
Keywords: молодіжна політика; державна молодіжна політика; органи державної влади, які реалізують державну молодіжну політику; інститути громадянського суспільства; принципи та форми взаємодії; молодежная политика; государственная молодежная политика; органы государственной власти, реализующие государственную молодежную политику; институты гражданского общества; принципы и формы взаимодействия; youth policy; public youth policy; public authorities, realizing a public youth policy; institutes of civil society; principles and forms of cooperation