Проблемні питання регулювання міграційних процесів та їх вплив на трудящих-мігрантів - Болдіна, Діана Андріївна (Одеса : Гельветика, 2020)
У статті розглянуто основні проблеми міграційних процесів, охарактеризовано взаємозв`язок оптимізації нормативно-правової та міграційної політики, а також вплив нормативно-правової політики на економічну стратегію розвитку у сфері міграції трудових ресурсів.
Болдіна Д. А. Проблемні питання регулювання міграційних процесів та їх вплив на трудящих-мігранті / Д. А. Болдіна // 75-а річниця ООН – сучасний стан та розвиток міжнародного права : збірник матеріалів Всеукр. наук. студент. конф. (м. Одеса, 30 листопада 2020 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; відп. вед. М. Р. Аракелян. - Одеса : Гельветика, 2020. – С. 75-77.
Keywords: міграція робочої сили; трудові ресурси; міграційна політика; природний рух населення