Міжнародно-правове співробітництво держав у сфері забезпечення добробуту тварин та їх захисту від жорстокого поводження - Зубченко, Надія Ігорівна; Зубченко, Надежда Игоревна; Zubchenko, Nadiia I. (My University, 2016)
У монографії досліджено теоретичні та практичні питання міжнародно-правового регулювання співробітництва держав у сфері забезпечення добробуту тварин та їх захисту від жорстокого поводження. Здійснено аналіз становлення та розвиток міжнародно-правового співробітництва держав у сфері забезпечення добробуту тварин та їх захисту від жорстокого поводження та виявлено його особливості та структуру з виокремленням європейської системи регіонального співробітництва. Монографія містить пропозиції та рекомендації щодо участі України в міжнародно-правовому співробітництві у сфері забезпечення добробуту тварин та їх захисту від жорстокого поводження та імплементації міжнародно-правових норм із вказаних питань у законодавство України. Призначена для науковців, викладачів, аспірантів та студентів вищих навчальних закладів, для усіх, хто цікавиться проблемами забезпечення добробуту тварин та їх захисту від жорстокого поводження.
монографія
Зубченко Н. І. Міжнародно-правове співробітництво держав у сфері забезпечення добробуту тварин та їх захисту від жорстокого поводження : монографія / Н. І. Зубченко; під наук. ред. Т. Р. Короткого. – Одеса : Фенікс, 2016. – 284 с.
Keywords: міжнародно-правове співробітництво; добробут тварин; захист тварин від жорстокого поводження; регіональне співробітництво; сільськогосподарські тварини; домашні тварини; дикі тварини; перевезення тварин; експеримент над тваринами; імплементація міжнародно-правових норм; международно-правовое сотрудничество; благополучие животных; защите животных от жестокого обращения; региональное сотрудничество; сельскохозяйственные животные; домашние животные; дикие животные; перевозки животных; эксперименты над животными; имплементация международно-правовых норм; International legal cooperation; animal welfare; protection of animals from cruelty; regional cooperation; agricultural animals; Pets; wild animals; transport of animals; experimentation over animals; implementation of international legal norms