Розслідування окремих видів кримінальних правопорушень : метод. вказ. до виконання практ. і самост. робіт для підготовки здобувачів вищої освіти другого (магістер.) рівня в галузі знань 26 «Цивільна безпека» за спец. 262 «Правоохоронна діяльність» - Аркуша Л. І.; Загородній В. Є.; Загородній І. В.; Колодіна А. С.; Самойленко О. А.; Чіпко Н. В.; Чумак С. П.; Arkusha Larysa I.; Zahorodnii Viktor Ye.; Zahorodnii Ihor V.; Kolodina, Anna S.; Samoilenko, Olena A.; et al. (Одеса : Фенікс, 2024)
Методичні вказівки призначені для здобувачів вищої освіти галузі знань 26 «Цивільна безпека» спеціальності 262 «Правоохоронна діяльність» з метою закріплення лекційного матеріалу та підготовки до практичних занять з дисципліни «Розслідування окремих видів кримінальних правопорушень». Містять завдання до практичних занять та самостійної роботи.
Розслідування окремих видів кримінальних правопорушень : метод. вказ. до виконання практ. і самост. робіт для підготовки здобувачів вищої освіти другого (магістер.) рівня в галузі знань 26 «Цивільна безпека» за спец. 262 «Правоохоронна діяльність» [Електронне видання] / Л. І. Аркуша, В. Є. Загородній, І. В. Загородній [та ін.] ; Нац. ун-т «Одес. юрид. академія». – Одеса : Фенікс, 2024. – 56 с. – Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.27608
Keywords: розслідування правопорушень; методика розслідування; кримінальні правопорушення; investigation of offenses; investigation method; criminal offences