Основи комп’ютерної техніки : навчально-методичний посібник - Трофименко, Олена Григорівна; Задерейко, Олександр Владиславович; Логінова, Наталія Іванівна (Одеса, 2017)
У навчально-методичному посібнику розглянуто типову архітектуру комп’ютера, характеристики та призначення його апаратних складових, наведено класифікацію програмного забезпечення, проаналізовано засоби організації конфіденційності при роботі в інтернеті, роз’яснено засоби створення, редагування та форматування електронних документів, включаючи опрацювання не лише текстової інформації, а й створення і форматування інфографічних об’єктів. Містить завдання до п’ятнадцяти лабораторних та шести самостійних робіт, які виконуються у межах навчальної дисципліни «Основи комп’ютерної техніки». Подані завдання містять теоретичні відомості з детальним розглядом матеріалу.
Трофименко О. Г. Основи комп’ютерної техніки : навч.-метод. посіб. / О. Г. Трофименко, О. В. Задерейко, Н. І. Логінова. – Одеса, 2017. – 148 с. Режим доступу:
Keywords: апаратне забезпечення ПК, програмне забезпечення ПК, архітектура комп’ютерів, операторний пошук інформації, робота з електронними документами