Сучасний стан нормативно-правового регулювання трудових відносин у Фпанції - Чижмарь, Ю. В.; Chizhmar, Yu. V. (Одеса : Юрид. л-ра, 2015)
У статті на прикладі Франції розглянуто стан нормативно-правового регулювання трудових відносин у країнах Європейського Союзу. Виділено основні риси політики Франції в галузі трудового права. Зроблено висновки шляхом виділення тих елементів, які потребують запровадження в Україні.
Чижмарь Ю. В. Сучасний стан нормативно-правового регулювання трудових відносин у Фпанції / Ю. В. Чижмарь // Наукові праці Національного університету «Одеська юридична академія». Т. 16 / голов. ред. М. В. Афанасьєва ; МОН України, НУ «ОЮА». – Одеса : Юрид. л-ра, 2015. - С. 115-120.
Keywords: Європейський Союз; трудові відносини; виборча політика; нормативно-правове регулювання; конституція; Европейский Союз; трудовые отношения; избирательная политика; нормативно-правовое регулирование; конституция; European Union; labor relations; selective politics; normative-legal regulation; constitution