Забезпечення змагальності щодо отримання доказів під час досудового розслідування - Гринюк, В. О. (Одеса: Юридична література, 2015)
В статті розкрито дослідження про результати аналізу Кримінального процесуального кодексу України та пропозиції щодо удосконалення його норм.
Гринюк В. О. Забезпечення змагальності щодо отримання доказів під час досудового розслідування / В. О. Гринюк // Адвокатура: минуле та сучасність : матеріали V Міжнар. наук. конф. (14 листоп. 2015 р., м. Одеса.) / уклад. : І. В. Гловлюк, О. В. Малахова, Л. Ю. Чекмарьова ; відп. за вип. М.М. Стоянов; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». - Одеса : Юридична література, 2015. – С. 182-184.
Keywords: принцип змагальності; досудове розслідування; учасники кримінального провадження; рівність сторін; Кримінально процесуальний кодекс України