Основні напрямки реформування адвокатури в XVI-XIX століттях - Абрамова, О. В. (Одеса: Фелікс, 2013)
У статті висвітлені актуальні питання виникнення і розвитку адвокатури в XVI-XIX століттях, основні напрямки реформування і запровадження адвокатури як одного із видів суспільно-громадянського правового інституту.
Абрамова О. В. Основні напрямки реформування адвокатури в XVI-XIX століттях / О. В. Абрамова // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.6-8.
Keywords: адвокатура; адвокат; адвокатура XVI-XIX століття; держави Західної Європи; функції; завдання адвокатури; правові методи