Спосіб лікування гнійно-запальних процесів голови та шиї : Патент України на корисну модель - Барило, Олександр Семенович; Барило, О. С. (Укрпатент, 2005)
Корисна модель відноситься до медицини, стосується новітніх технологій лікування гнійних ран, і може бути використана у гнійній щелепно-лицевій хірургії.
Пат. України на корисну модель № 10192, МПК А 61 К 31/695, 31/14, А 61 В 17/00. Спосіб лікування гнійно-запальних процесів голови та шиї / О. С. Барило ; заявник і патентовласник Вінниц. нац. мед. ун-т ім. М. І. Пирогова. – № u 2005 01971 ; заявл. 03.03.2005 ; опубл. 15.11.2005, Бюл. № 11. – 4 с.
Keywords: гнійно-запальний процес; озонотерапія; щелепно-лицева хірургія; патент; Research Subject Categories::MEDICINE