Соціальне право : навч.-метод. посіб. для здобувачів 2 курсу першого (бакалавр.) рівня вищої освіти ф-ту адвокатури та антикорупційної діяльності ОП «Адвокатура та адвокатська діяльність» галузі знань 08-Право - Бориченко, К. В.; Панченко, А. О. (Одеса : Феникс, 2024)
Навчально-методичний посібник призначений для забезпечення навчальної, методичної та організаційної діяльності учасників освітнього процесу під час проведення аудиторної, самостійної та індивідуальної роботи здобувачів вищої освіти, підготовки їх до складання заліку.
Бориченко К. В. Соціальне право : навч.-метод. посіб. для здобувачів 2 курсу першого (бакалавр.) рівня вищої освіти ф-ту адвокатури та антикорупційної діяльності ОП «Адвокатура та адвокатська діяльність» галузі знань 08-Право [Електронне видання] / К. В. Бориченко, А. О. Панченко ; Нац. ун-т «Одес. юрид. академія». – Одеса : Фенікс, 2024. – 89с. – Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.27468
Keywords: соціальне право; право на соціальний захист; загальнообов’язкове державне соціальне страхування; державна соціальна допомога