Створення тривимірного простору адресанта засобами індексальних художніх порівнянь (на матеріалі англомовних канадських поетичних творів) - Просяннікова, Я. М.; Просяннікова, Яна Миколаївна; Prosiannikova, Yana; Prosiannikova Ya M. (Одеса, 2017)
Стаття присвячена визначенню ролі індексальних художніх порівнянь у створенні тривимірного простору адресанта поетичного тексту. Особлива увага приділяється вивченню знакової природи феномена простору та його індексальній експлікації в синтагматичній послідовності художнього порівняння на матеріалі англомовних канадських поетичних творів.

The article is aimed at studying the role of indexical similes in the creation of a three-dimensional personal space of an addresser in a poetic text. Particular attention is paid to the study of the sign nature of the phenomenon of space and its indexical explication in the syntagmatic sequence of a simile.
Просяннікова Я. М. Створення тривимірного простору адресанта засобами індексальних художніх порівнянь (на матеріалі англомовних канадських поетичних творів) / Я. М. Просяннікова // Одеський лінгвістичний вісник.– 2017. – Вип. 9. – Т.1. – С. 216-219.
Keywords: Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; індексальне художнє порівняння; особистий простір; просторова локалізація; indexical simile; personal world; spatial localization