Навчально-методичний посібник до самостійної роботи з дисципліни «Переклад ДІМ в сфері ділової комунікації» для студентів 3 курсу денної форми навчання факультету Лінгвістики та перекладу - Кабанцева, Надія Вікторівна; Рожелюк, Ірина Ярославівна; Горицька, Олена Вікторівна (Одеса : Міжнародний гуманітарний університет, 2025)
Наданий навчально-методичний посібник містить рекомендації та опорний матеріал для самостійної роботи студентів 3 курсу факультету лінгвістики та перекладу з дисципліни «Переклад ДІМ в сфері ділової комунікації».
Кабанцева Н. В. Навчально-методичний посібник до самостійної роботи з дисципліни «Переклад ДІМ в сфері ділової комунікації» для студ. 3 курсу денної форми навч. ф-ту Лінгвістики та перекладу / Н. В. Кабанцева, І. Я. Рожелюк, О. В. Горицька. - Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2025. - 58 с. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/29352
Keywords: переклад ділової комунікації; комунікація; зміст оригінального тексту; аспекти іноземної та рідної мов; переклад різних мовних одиниць і явищ англійської мови українською