Примусове відчуження земельних ділянок як засіб реалізації конституційних положень в законодавстві України - Наконечний, Андрій Богданович; Наконечный, Андрей Богданович; Nakonechnyi, Andriy B. (My University, 2014)
У статті розглядаються питання стосовно відображення конституційних приписів щодо примусового відчуження майна в законодавстві України на прикладі земельних ділянок.

В статье рассматриваются вопросы относительно отражения конституционных предписаний о принудительном отчуждении имущества в законодательстве Украины на примере земельных участков.

The article examines with the issues concerning constitutional provisions on expropriation of property in the Ukrainian legislation on the example of land plot.
Наконечний А. Б. Примусове відчуження земельних ділянок як засіб реалізації конституційних положень в законодавстві України / А. Б. Наконечний // Юридичний вісник. – 2014. – № 1. – С. 199-205.
Keywords: примусове відчуження; земельні ділянки; конституційні норми; земельне законодавство; принудительное отчуждение; земельные участки; конституционные нормы; земельное законодательство; compulsory acquisition; land plots; constitutional rules; land legislation