Кримінальна розвідка як системний елемент комплексної моделі поліцейської діяльності - Албул, Сергій Володимирович; Албул, С. В.; Albul, Serhii V. (Одеса : НУ «ОЮА», 2026)
Розглянуто проблемні аспекти становлення в Україні кримінальної розвідки, як сучасної форми реалізації правоохоронної функції держави. Акцентовано увагу на аналітичній складовій кримінальної розвідки як системного елементу комплексної (ре- та проактивної) моделі поліцейської діяльності/ The problematic aspects of the formation of criminal intelligence in Ukraine as a modern form of implementing the law enforcement function of the state are considered. Attention is focused on the analytical component of criminal intelligence as a systemic element of a complex (re- and proactive) model of police activity.
Албул С. Кримінальна розвідка як системний елемент комплексної моделі поліцейської діяльності. Криміналістика майбутнього: цифрові інновації, штучний інтелект, глобальні виклики та загрози: збірник матеріалів міжнар. наук.–практ. конф. (м. Одеса, 5 черв. 2026 р.) / заг. ред. С. Ківалова, М. Аракеляна. Одеса : НУ «ОЮА», 2026. С. 372-376 . URL: https://doi.org/10.32837/11300.33546
Keywords: аналітика; аналітичний продукт; кримінальна розвідка; моделі поліцейської діяльності; оперативно–розшукова діяльність