Цивільне право України. Частина 2 : Навчально-методичний посібник для здобувачів передвищої освіти освітнього ступеня «фаховий молодший бакалавр», за спеціальністю 081 «Право» у юридичному фаховому коледжі Національного університету «Одеська юридична академія». Друге видання - Давидова, Ірина Віталіївна; Сафончик, Оксана Іванівна; Глиняна, Катерина Михайлівна; Журило, Сергій Сергійович; Мельник, Олександр Володимирович; Спасова, Катерина Іванівна (Одеса : Фенікс, 2023)
У навчально-методичному посібнику містяться матеріали, що відповідають вимогам навчальної дисципліни «Цивільне право України (ч. 2)», розроблені відповідно до освітньої програми для здобувачів передвищої освіти освітнього ступеня «фаховий молодший бакалавр», за спеціальністю 081 «Право» у юридичному фаховому коледжі Національного університету «Одеська юридична академія». Посібник містить програму навчальної дисципліни з методичними вказівками по кожній темі, плани практичних занять, питання для самостійної роботи здобувачів вищої освіти. Наведено перелік рекомендованої літератури, яка може бути використана при підготовці до практичних занять, заліку. Розрахований на здобувачів юридичної освіти та науково-педагогічних працівників юридичних навчальних закладів.
Цивільне право України. Частина 2 : навч.-метод. посібник. 2-ге вид. / за ред. О. І. Сафончик ; Нац. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2023. – 206 с. – (Серія «Навчально-методичні посібники»). - Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.26667
Keywords: Поняття та характеристика зобов'язань; Відповідальність за порушення зобов'язань; Цивільно-правовий договір; Договори купівлі-продажу, поставки, міни, дарування, довічного утримання, ренти; Підряд; навчально-методичний посібник; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE