Особливості провадження у справах щодо оскарження актів, дій чи бездіяльності Верховної Ради України, Президента України, Вищої ради юстиції, Вищої кваліфікаційної комісії суддів України - Бондаренко, К. В. (Одеса: Фенікс, 2012)
В статті розглядаються питання про особливості провадження у справах щодо оскарження актів, дій чи бездіяльності Верховної Ради України, Президента України , Вищої ради юстиції, Вищої кваліфікаційної комісії суддів України, зазначено, що перш за все необхідно визначити, що є предметом спору в даній категорії справ.
Бондаренко К. В. Особливості провадження у справах щодо оскарження актів, дій чи бездіяльності Верховної Ради України, Президента України, Вищої ради юстиції, Вищої кваліфікаційної комісії суддів України / К. В. Бондаренко // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.56-58.
Keywords: Вищий адміністративний суд України; Верховна Рада України; Президент України; Вища рада юстиції; Вища кваліфікаційна комісія суддів України; законність дій