Історія держави і права зарубіжних країн : навчально-методичні рекомендації - Шершенькова, Вікторія Анатоліївна; Шершенькова, В. А.; Shershenkova, Viktoriia A. (Одеса : Фенікс, 2023)
Навчально-методичні рекомендації з дисципліни «Історія держави і права зарубіжних країн» розроблено для здобувачів юридичного фахового коледжу 2 курсу денної форми навчання Національного університету «Одеська юридична академія». Рекомендації містять тематику лекційного курсу, плани практичних занять, а також завдання для самостійної роботи студентів. До кожної теми практичних занять подається план заняття з методичними рекомендаціями, тести та списком літератури для кращої підготовки студентів, перелік ключових понять і термінів. Навчально-методичні рекомендації містять питання до іспиту та перелік рекомендованої літератури.

Educational and methodological recommendations for the discipline "History of the state and the law of foreign countries" were developed for applicants of the 2nd course of full-time law professional college of the National University "Odesa Law Academy". The recommendations include the topics of the lecture course, plans for practical classes, as well as tasks for students' independent work. A lesson plan with methodical recommendations, tests and a list of literature for better preparation of students, a list of key concepts and terms is provided for each topic of practical classes. Educational and methodological recommendations contain questions for the exam and a list of recommended literature.
Шершенькова В. А. Історія держави і права зарубіжних країн : навч.-метод. рек-ції / В. А. Шершенькова. – Одеса : Фенікс, 2023. – с. 60 (Сер. «Навчально-методичні рекомендації»). Режим доступу : https://doi.org/10.32837/11300.23529
Keywords: Держава і право Давньовавилонського царства; Держава і право Стародавньої Індії; Держава і право Стародавніх Афін; Держава і право Стародавнього Риму; держава і право стародавніх країн; State and law of the Old Babylonian kingdom; State and law of ancient India; State and Law of Ancient Athens; State and law of Ancient Rome; state and law of ancient countries; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::Legal history; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE