Захист прав людини в умовах війни на Донбасі - Решинська, Катерина Миколаївна (Одеса : Гельветика, 2020)
У статті аналізується необхідність відновлення громадянського миру та соціальної злагоди в українському суспільстві, наголошується на забезпеченні реалізації конституційних прав і свобод громадян, які постраждали під час проведення антитерористочної операції, приведення норм чинного законодавства України до європейськиї стандартів.
Решинська К. М. Захист прав людини в умовах війни на Донбасі / К. М. Решинська // Права людини – пріоритет сучасної держави : збірник матер. Всеукр. наук.-практ. Інтернет-конференції (10 грудня 2020 року, м. Одеса) / відп. ред. М. Р. Аракелян. – Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2020. – С. 188-192.
Keywords: захист прав людини; збройний конфлікт; війна на Донбасі; Женевська конвеція; міжнародне право