Інститут адвокатури як механізм реалізації демократичних принципів в Україні - Яцишин, А. О. (Одеса: Фелікс, 2013)
У статті досліджуються проблеми інституту адвокатури як механізму реалізації демократичних принципів в Україні.
Яцишин А. О. Інститут адвокатури як механізм реалізації демократичних принципів в Україні / А. О. Яцишин // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.458-460.
Keywords: адвокат; адвокатура й держава; демократичні принципи; адвокатура України; правовий режим; суспільні відносини