Менеджмент маркетинг : методичні рекомендації для практичних занять та самостійної роботи - Лебедєва, Наталія Андріївна (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2024)
Розглянуто теоретичні, методологічні та практичні питання, пов’язані із управління маркетингом як дисципліною, наукою й сферою дослідження. Структура методичних рекомендацій побудована таким чином, щоб допомогти здобувачам при підготовці до практичних занять та самостійної роботи, а також сприяти ефективному опрацюванню матеріалу, розумінню сутності проблеми, розширенню теоретико-пізнавального рівня.
Лебедєва Н. А. Менеджмент маркетинг : метод. реком. для практич. занять та самост. роботи / Н. А. Лебедєва. - Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2024. – 31 с. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/28881
Keywords: управління маркетинговою діяльністю; система управління підприємством; апарат маркетингового аналізу; формування організаційних маркетингових структур