Діяльність фінансово-політичних груп в нестабільному інституційному середовищі - Телешун, Я. С. (Одеса, 2017)
В статті досліджено проблему нерівномірного розподілу благ/ресурсів у суспільстві і домінантного впливу великого капіталу у сфері вироблення публічної політики. Виокремлені та проаналізовані основні механізми впливу фінансово-політичних груп на формування державної політики в Україні.
Телешун Я. С. Діяльність фінансово-політичних груп в нестабільному інституційному середовищі / Я. С. Телешун // VІІ Національний конвент: матеріали VІІ Національного конвенту Міжнародної асоціації студентів політичної науки (м. Одеса, 21-22 квітня 2017 р.). / за загальною редакцією Телешуна Я. С. – Одеса : Національний університет «Одеська юридична академія», 2017. – С. 17-20.
Keywords: фінансово-політичні групи; публічна політика; групи інтересів; великий капітал; нестабільне інституційне середовище; соціально-економічна нерівність