Портфоліо з асистентської (науково-педагогічної) практики здобувача третього – освітньо-наукового рівня вищої освіти : інструктивно-методичні рекомендації - Адамова, Ганна Володимирівна; Цокур, Ольга Степанівна; Шкворченко, Наталія Миколаївна (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-тет, 2025)
У інструктивно-методичних рекомендаціях висвітлено як загальні положення щодо сутності і специфіки змісту, способів організації та критеріїв оцінювання результатів асистентської (науково-педагогічної) практики здобувачів третього (освітньо-наукового) рівнів вищої освіти спеціальності А1 Освітні науки, так і методичні вказівки щодо ефективного виконання ними індивідуальних завдань, необхідних для опанування професійно значущих вмінь сучасного викладача вищої школи. Розкрито чинні вимоги й надано методичні поради щодо підготовки та проведення із здобувачами вищої освіти різних типів лекційних, семінарських та практичних занять, а також способів здійснення їх дидактичного аналізу та самоаналізу, оцінювання міри ефективності викладацької діяльності. Інструктивно-методичні рекомендації будуть у нагоді здобувачам третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти, а також керівникам асистентської (науково-педагогічної) практики.
Адамова Г. В. Портфоліо з асистентської (науково-педагогічної) практики здобувача третього – освітньо-наукового рівня вищої освіти : інструкт.-метод. реком. / упор. доц. Г. В. Адамова, проф. О. С. Цокур, проф. Н. М. Шкворченко-Осадца. - Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-тет, 2025. - 35 с. - Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/30887
Keywords: творча реалізація; основи лекторської майстерності; впровадження технологій та/або розробки авторських моделей інноваційної освіти; оцінювання міри ефективності викладацької діяльності; проведення із здобувачами вищої освіти різних типів лекційних; семінарських та практичних занять