Спростування стороною захисту обгрунтованості підозри під час розгляду слідчим суддею клопотань про застосування заходів забезпечення кримінального провадження - Завтур, В. А. (Одеса: Юридична література, 2015)
Стаття присвячена поняттю обгрунтованості підозри в кримінальному провадженні, зокрема, як підстава застосування заходів забезпечення кримінального провадження. Сформульовано власні висновки та пропзиції, спрямовані на вдосконалення кримінального процесуального законодавства щодо цього питання.
Завтур В. А. Спростування стороною захисту обгрунтованості підозри під час розгляду слідчим суддею клопотань про застосування заходів забезпечення кримінального провадження / В. А. Завтур // Адвокатура: минуле та сучасність : матеріали V Міжнар. наук. конф. (14 листоп. 2015 р., м. Одеса.) / уклад. : І. В. Гловлюк, О. В. Малахова, Л. Ю. Чекмарьова ; відп. за вип. М.М. Стоянов; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». - Одеса : Юридична література, 2015. – С. 210-212.
Keywords: обгрунтована підозра; повідомлення про підозру; процесуальне рішення слідчого; заходи забезпечення кримінального провадження; запобіжний захід