Конституційне право зарубіжних країн : навчально-методичні рекомендації для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня; галузь знань - 08 «Право», спеціальність - 081 «Право» - Волощук, Оксана Троянівна; Волощук, О. Т.; Марчук, В. В. (Чернівці, 2024)
Навчально-методичні рекомендації містять програму навчальної дисципліни «Конституційне право зарубіжних країн»; методичні рекомендації по вивченню та викладанню даної дисципліни – теми і плани семінарських занять; варіанти завдань для самостійного вивчення курсу; а також перелік рекомендованої літератури. Матеріал систематизований таким чином, щоб забезпечити засвоєння курсу, який викладається в юридичних вищих навчальних закладах. Для студентів юридичних вузів, викладачів, аспірантів.
Волощук О. Т. Конституційне право зарубіжних країн : навч.-метод. реком. для здобув. вищої освіти першого (бакалавр.о) рівня; галузь знань - 08 «Право», спец. - 081 «Право»/ Укл.: Волощук О. Т., Марчук В. В. - Чернівці, 2024. - 52 с. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/29420
Keywords: теорія конституціоналізму; конституційне законодавство зарубіжних країн