Нелегальна міграція, як запорука етнічної злочинності - Севрук, В. Г.; Павленко, С. О. (Одеса, 2016)
У статті висвітлюється питання про основні смислові розуміння нелегальної міграції: політичний, економічний, кримінологічний. Робиться висновок, що запобігання нелегальній міграції є частиною державної міграційної політики України.
Севрук В. Г., Павленко С. О. Нелегальна міграція, як запорука етнічної злочинності / В. Г. Севрук, С. О. Павленко // Кримінально-правова політика України у дискурсі рішень Європейського суду з прав людини: матер. міжнар.наук.-практ. інтернет-конф., (м. Одеса, 22 квітня 2016 р.) / Одеса, 2016. – С. 147-152.
Keywords: міграція; нелегальна міграція; транскордонна злочинність; запобігання; європейські підходи до запобігання нелегальної міграції; державна міграційна політика