Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни Переддипломна практика - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2024)
Комплекс включає: 1. Горбачев В. Е. Робоча програма навчальної дисципліни Переддипломна практика. 2. Методичні рекомендації щодо навчання інформатики у закладі середньої освіти : методичні рекомендації для самостійної роботи здобувачів ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2024. – 18 с.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни Переддипломна практика ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2024. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/28523