Підстави суброгації та реалізація суброгаційної вимоги - Головачов, Ярослав Вячеславович; Головачов, Ярослав Вячеславович; Jaroslav, Viacheslavovych G. (My University, 2017)
Стаття присвячена розгляду підстав переходу прав кредитора шляхом суброгації та підстави реалізації суброгаційної вимогиза цивільним законодавством. Визначені проблемні аспекти досліджуваних питань

Статья посвящена рассмотрению оснований перехода прав кредитора путем суброгации и основания реализации суброгационного требования по гражданскому законодательству. Определены проблемные аспекты исследуемых вопросов.

The article deals with the grounds for change of creditor by reason of subrogation and implementation subrohatsiynoyi vymohyza civil law. The identified aspects of the issues.
Головачов Я. В. Підстави суброгації та реалізація суброгаційної вимоги / Я. В. Головачов // Часопис цивілістики. – 2017. – Вип. 22. – С. 78-82.
Keywords: суброгація; зобов’язання; страхування; перехід прав кредитора; заміна осіб у зобов’язанні; суброгация; обязательство; страхование; переход прав кредитора; замена лиц в обязательстве; subrogation; liability; insurance; transfer of the rights of the creditor; the replacement of persons in the undertaking