Поняття господарсько-торговельної діяльності - Хрімлі, К. О.; Хримли, К. О.; Hrimli, K. (Одеса : Юрид. л-ра, 2014)
Paper develops a unified concept of economic and trade activities by analyzing the existing legal acts and scientific literature.
Хрімлі К. О. Поняття господарсько-торговельної діяльності / К. О. Хрімлі // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.) Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОН України; НУ ОЮА. – Одеса : Юрид. л-ра, 2014. – Вип. 74. – С. 217-222.
Keywords: торгівля; торговельна діяльність; господарська діяльність; господарсько-торговельна діяльність; торговля; торговая деятельность; хозяйственная деятельность; хозяйственно-торговая деятельность; trade; trading activities; economic activity; economic and trade activities