Методичні рекомендації для практичних робіт з дисципліни «Технологія процесу (основи поліграфії, матеріалознавство)» за темою «Види та сорти паперу. Застосування та використання в поліграфії та друкарських процесах» - Ямроз Леонід Станіславович; Рябінова Ірина Михайлівна (Одеса, 2023)
В навчально-методичному посібнику розглядаються види паперу, технологія виготовлення паперу, засоби вибору належних сортів паперу та застосування в різних дизайнерських виробах.
Ямроз Л. С. Методичні рекомендації для практичних робіт з дисципліни «Технологія процесу (основи поліграфії, матеріалознавство)» за темою «Види та сорти паперу. Застосування та використання в поліграфії та друкарських процесах» ; Міжнар. гуманітар. ун-т / Л. С. Ямроз, І. М. Рябінова. – Одеса, 2023. – 40 с.