Право на адміністративний позов: європейські стандарти та судова практика - Закаленко, Олена Василівна (Одеса : Гельветика, 2020)
У статті розглянуто значення практики Європейського суду з прав людини в процесі здійснення адміністративного судочинства. Виокремлено особливості застосування рішень Європейського суду з прав людини в адміністративному судочинстві.
Закаленко О. В. Право на адміністративний позов: європейські стандарти та судова практика / О. В. Закаленко // Права людини – пріоритет сучасної держави : збірник матер. Всеукр. наук.-практ. Інтернет-конференції (10 грудня 2020 року, м. Одеса) / відп. ред. М. Р. Аракелян. – Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2020. – С. 88-92.
Keywords: адміністративний позов; Конвенцічя про захист прав людини і основоположних свобод; Європейський суд з прав людини; процесуальна практика; адміністративне судочинство