Демократичні механізми формування громадської думки як складова політичного розвитку - Руженко, Л. М.; Руженко, Л. М.; Ruzhenko, L. (My University, 2013)
The article discusses the mechanisms of the formation of public opinion in modern society. Determined that the mechanisms are particularly important characteristic of a democratic political system and information society.
Руженко Л. М. Демократичні механізми формування громадської думки як складова політичного розвитку / Л. М. Руженко // Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / редкол. : С. В. Ківалов (голов. ред..), Л. І. Кормич (заст. голов. ред..), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОН України ; НУ ОЮА. – Одеса : Фенікс, 2013. – Вип. 48. – С. 295-301.
Keywords: механізми формування громадської думки; механізми, характерні для демократичної політичної системи; механізми, характерні для інформаційного суспільства; механизмы формирования общественного мнения; механизмы, характерные для демократической политической системы; механизмы, характерные для информационного общества; mechanisms of formation of public opinion; mechanisms characteristic of a democratic political system; mechanisms that are typical for the Information Society