Вільні ліцензії Creative Commons: поняття, ознаки, правова природа, інструменти - Мазуренко, Світлана Вікторівна; Мазуренко, С. В.; Mazurenko, Svitlana V. (Одеса : Гельветика, 2019)
У статті проаналізовано вільні ліцензії Creative Commons. Розглянуто концепцію вільних ліцензій як прояв руху вільної культури. Вивчено основи дії ліцензій Creative Commons у системі авторського права.

In the article the free licenses of Creative Commons are analyzed. The concept of free licenses is considered as a manifestation of the movement of free culture. The basis for the validity of Creative Commons licenses in the copyright system are studied.
Мазуренко С. В. Вільні ліцензії Creative Commons: поняття, ознаки, правова природа, інструменти / С. В. Мазуренко // Юридичний вісник. - Одеса : Гельветика - 2019. - № 1. - С. 76-86.
Keywords: авторське право; вільні ліцензії; ліцензії Creative Commons; інструменти Creative Commons; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; copyright; free licenses; Creative Commons licenses; Creative Commons tools