Семантична класифікація фразеологічних одиниць з ономастичним компонентом (на матеріалі слов’янських мов) - Арделян, О. В.; Арделян, Олена Вікторівна; Ardelyan, O. V.; Ardelyan, Olena (Одеса, 2017)
Статтю присвячено дослідженню семантичної класифікації фразеологічних одиниць з ономастичним компонентом. Семантична вага власної назви в загальному фразеологічному значенні залежить від ступеня ідіоматичності фразеологізму.

The given article deals with the investigation of the semantic classification of the Ukrainian and Russian phraseological units with onomastic component. The semantic meaning of the Proper Name in the general phraseological meaning depends on the degree of the phraseologism idiomacy.
Арделян О. В. Семантична класифікація фразеологічних одиниць з ономастичним компонентом (на матеріалі слов’янських мов) / О. В. Арделян // Одеський лінгвістичний вісник. – 2017. – Вип. 9. – Т.2. – С. 52-56.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; фразеологічна одиниця; ономастичний компонент; семантична класифікація; phraseological units; Proper Name; onomastic component; structural-semantic classification