Поняття договору про надання правової допомоги адвокатом. - Форманюк, В.І.; Форманюк, В.И.; Formanjuk, V. (My University, 2011)
Articles directed by theoretical analysis оf modern positions against the deﬁ nition of the contract at provided concepts of legal assistance attorney. The author deﬁ nes and clean up his position of the contract at provided concepts of legal assistance attorney.
Форманюк, В.І. Поняття договору про надання правової допомоги адвокатом. / В.І. Форманюк // Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / редкол. : С. В. Ківалов (голов. ред.), Л. І. Кормич (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України, НУ ОЮА. – Одеса : Фенікс, 2011. – Вип. 44 . С. 376 - 381.
Keywords: Правова допомога; Договір про надання правової допомоги; Правова допомога адвоката; Правова поміч адвоката по договіру; Правовая помощь адвоката по договору; Правовая помощь адвоката; Договор о предоставлении правовой помощи; Правовая помощь