Інформаційне забезпечення боротьби з організованою злочинною діяльністю, пов’язаною з незаконним обігом зброї в умовах воєнного стану - Албул, Сергій; Albul, Serhii (Одеса : НУ «ОЮА», 2025)
Розглянуто основні завдання Координаційного центру з питань протидії незаконному обігу вогнепальної зброї, її складових частин і компонентів, а також боєприпасів до неї, як суб’єкта інформаційного забезпечення боротьби з організованою злочинною діяльністю, пов’язаною з незаконним обігом зброї в умовах воєнного стану. The main tasks of the Coordination Center for Combating Illegal Trafficking in Firearms, Their Parts and Components, and Ammunition, as an entity providing information support for the fight against organized criminal activity related to the illegal circulation of weapons in the context of military action, are considered.
Information support for the fight against organized criminal activity related to the illegal circulation of weapons in the context of military action
Албул С. Інформаційне забезпечення боротьби з організованою злочинною діяльністю, пов’язаною з незаконним обігом зброї в умовах воєнного стану / С. Албул // Експертне забезпечення розслідування організованої злочинності: міжнародний досвід та національна практика : зб. матеріалів міжнар. наук.-практ. конф. м. Одеса, 27 листоп. 2025 р.=Expert Support in the Investigation of Organized Crime: International Experience and National Practice : Proceedings of the International Scientific and Practical Conference (Odesa, 27 November 2025) / [орг. комітет: С. Ківалов, М. Аракелян, О. Катарага, Д. Кішко, Д. Колодін, А. Колодіна, Л. Аркуша та ін.] ; Нац. ун-т Одеськ. юрид. акад. кафедра криміналістики, суд. експертиз та поліграф. ; Нац. центр суд. експерт. при Міністер. юстиц. Респуб. Молдова ; Одеськ. Наук.-дослідн. ін-т суд. експер. Міністер. юстиції України. - Одеса : НУ «ОЮА», 2025. - С. 282-286. - Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.31211
Keywords: воєнний стан; інформаційне забезпечення; незаконний обіг зброї; організована злочинність; information support; circulation of weapons; military action; organized crime