С++. Теорія та практика : навчальний посібник - Трофіменко, Олена Григорівна; Трофіменко, О. Г.; Трофименко, Елена Григорьевна; Trofimenko, Elena G.; Trofimenko, Olena H.; Прокоп, Юлія Віталіївна; Прокоп, Ю. В.; Прокоп, Юлия Витальевна; Prokop, Yuliia V.; Швайко, Ігор Григорович; Швайко, І. Г.; Shvaiko, Ihor H.; et al. (Одеса, 2011)
Навчальний посібник містить опис мови програмування С++ стандарту ANSI у поєднанні із засобами візуального програмування та об’єктноорієнтованого підходу C++ Builder. Розглянуто засоби програмування як базових алгоритмів, так і опрацювання структурованих типів, робота з покажчиками, засоби динамічного керування пам’яттю тощо. Значну увагу приділено опрацюванню динамічних структур даних, програмуванню списків, дерев, автоматів. Окремий розділ присвячено засобам об’єктно-орієнтованого програмування. Кожна з розглянутих тем супроводжується значною кількістю прикладів програм. Призначено для студентів технічних вузів і може бути корисною для кола читачів, які бажають навчатися програмуванню мовою С++.
С++. Теорія та практика : навчальний посібник / О. Г. Трофименко, Ю. В. Прокоп, І. Г. Швайко, Л. М. Буката [та ін.] ; за ред.О. Г.Трофименко. – Одеса : ОНАЗ ім. О. С. Попова, 2011. – 588 с.
Keywords: програмування; ANSI; C++ Builder; інформаційні технології; Research Subject Categories::TECHNOLOGY::Information technology