Комплекс навчально-методичного забезпечення навчальної дисципліни (модуля) "Політична регіоналістика" - (:unkn) unknown (Одеса : НУ "ОЮА", 2016)
Підготовлено відповідно до освітньо-наукової програми підготовки здобувачів кваліфікації доктора філософії галузь знань – 05 – Соціальні та поведінкові науки спеціальність – 052 – Політологія. доктора філософії галузь знань – Соціальні та поведінкові науки спеціальність – 052 Політологія.
Комплекс навчально-методичного забезпечення навчальної дисципліни (модуля) "Політична регіоналістика" ; кафедра соціальних теорій. - Одеса : НУ "ОЮА", 2016. - 186 с.
Keywords: політична регіоналістика; політологія; навчально-методичне забезпечення; рolitology; educational and methodical; political regionalism; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES