До питання щодо незмінюваності правових позицій Конституційного Суду України - Хмарук, Т. В.; Хмарук, Т. В.; Khmaruk, T. V. (Одеса : Видавничий дім "Гельветика", 2017)
Стаття присвячена висвітленню проблематики незмінюваності правових позицій вітчизняного органу конституційної юрисдикції. Визначено підстави й умови для можливого перегляду правових позицій Конституційного Суду України.

К вопросу о несменяемости правовых позиций Конституционного Суда Украины. Статья посвящена освещению проблематики несменяемости правовых позиций отечественного органа конституционной юрисдикции. Определены основания и условия для возможного пересмотра правовых позиций Конституционного Суда Украины

To the question of the unchangeability of legal positions of the Constitutional Court of Ukraine. The article is devoted to the issue of unchangeable legal positions of the domestic body of constitutional jurisdiction. The grounds and conditions for possible revision of legal positions of the Constitutional Court of Ukraine are determined
Хмарук Т. В. До питання щодо незмінюваності правових позицій Конституційного Суду України / Т. В. Хмарук // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: В. В. Завальнюк (голов. ред.) [та ін.]. – Одеса : Видавничий дім "Гельветика", 2017. – Вип. 79. – С. 167-174.
Keywords: юридичні позиції Конституційного Суду України; правові позиції органів конституційного контролю; остаточність актів конституційної юрисдикції; перегляд рішень органів конституційного контролю; юридические позиции Конституционного Суда Украины; правовые позиции органов конституционного контроля; окончательность актов конституционной юрисдикции; пересмотр решений органов конституционного контроля; legal positions of the Constitutional Court of Ukraine; legal positions of bodies of constitutional control; final acts of constitutional jurisdiction; review of decisions of bodies of constitutional control