Технологія застосування у процесі психологічного консультування методу ч.черчмена та р.акоффа «дерево цілей» - Цільмак, Олена Миколаївна (Одеса, 2022)
У статті розглянено застосування психологічного консультування методу Ч.Черчмена та Р.Акоффа «Дерево цілей». Визначені його переваги.
Цільмак О. М. Технологія застосування у процесі психологічного консультування методу Ч.Черчмена та Р.Акоффа «Дерево цілей» / О. М. Цільмак // Особистість та суспільство в цифрову еру: психологічний вимір (до 25-річчя Національного університету "Одеська юридична академія" та 175-річчя Одеської школи права) : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 24 черв. 2022 р.) [Електронний ресурс] / Нац. ун-т «Одес. юрид. акад.», каф-ра психології. – Одеса: Національний університет «Одеська юридична академія», 2022. – С.260-265.
Keywords: психологічне консультування; метод дерево цілей; постановка цілі; визначення стратегічної цілі; тактичні цілі; оперативні цілі