Принцип добросовісносності як прояв цивільно-правового методу - Бабич, Ірина Григорівна (Одеса: Фенікс, 2021)
Стаття присвячена дослідженню основних форм вираження принципу добросовісності цивільного права та міжнародного приватного права. Актуальність дослідження визначається, зокрема, гострою потребою в правовому визначенні принципів добросовісності в Цивільному кодексі.
Бабич І. Г. Принцип добросовісносності як прояв цивільно-правового методу / І. Г. Бабич // Шерешевські читання: Проблеми цивілістики в умовах пандемії та ІТ : матер. Всеукр. наук. конф. (м. Одеса, 10 грудня 2021 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; за заг. ред.д.ю.н., проф. Є. О. Харитонова. – Одеса: Фенікс, 2021.– С. 9-13.
Keywords: моральність; принцип добросовісносності; основні права; принципи права; добросовісність; добросовісна поведінка