До питання про поняття "суб'єктивність" як об'єкта лінгвістичних досліджень - Козак, С. В.; Kozak, S. V. (Одеса : Гельветика, 2015)
Стаття присвячена основним підходам до трактування поняття суб'єктивності у лінгвістиці. Було охарактеризовано основні тенденції дослідження цього поняття. Було визначено основні мовнірівні та засоби передачі суб'єктивності.
Козак С. В. До питання про поняття "суб'єктивність" як об'єкта лінгвістичних досліджень / С. В. Козак // Одеський лінгвістичний вісник. – 2015. – Вип. 5. – Т. 2 – С. 63-65.
Keywords: суб'єктивність; об'єктивність; емоційність; субъективность; объективность; эмоциональность; subjectivity; objectivity; emotivity