Теоретичні і методологічні засади інтегрованих маркетингових комунікацій - Семенова, Катерина; Семенова, К. (Національний університет «Одеська юридична академія», 2024)
Дослідження показало, що інтегровані маркетингові комунікації ефективно сприяють формуванню позитивного образу бренду, привертають увагу споживачів та сприяють збільшенню продажів. The study has shown that integrated marketing communications effectively contribute to shaping a positive brand image, capturing consumers' attention, and increasing sales.
Семенова К. Теоретичні і методологічні засади інтегрованих маркетингових комунікацій / Катерина Семенова // Журналістика та соціальні комунікації в контексті становлення громадянського суспільства в Україні і в світі: виклики, тенденції, перспективи : матер. ІІ Всеукраїнської наук.-практ. конф. (м. Одеса, 15 березня 2024 р.) / [наук. ред. В. Колкутіна, упоряд. Ю. Грушевська]. – Одеса : Національний університет «Одеська юридична академія», 2024. – С. 109-113. – Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/32216
Keywords: інтегровані маркетингові комунікації; рекламна кампанія; прямий маркетинг; цільова аудиторія; ефективність; ринок одягу; споживачі; комунікаційні інструменти; integrated Marketing Communications (IMC); advertising Campaign; Direct Marketing; Target Audience; effectiveness; Fashion Market; consumers; Communication Tools