Особливості формування іншомовної професійної комунікативної компетентності в умовах використання інформаційних технологій - Гроза, I. M.; Groza, I. N.; Бабятинська, Ю. О.; Babyatynskaya, J. A.; Гусейнова, К. С.; Guseynova, К. S. (ВД "Гельветика", 2017)
У статті розглядаються особливості формування іншомовної комунікативної компетентності в студентів немовних спеціальностей за допомогою використання інформаційних технологій, розкриваються сутнісні характеристики методів навчання іноземної мови в умовах упровадження в навчальний процес сучасних інформаційних технологій.

The article discusses the forming of the foreign language communicative competence of nonlinguistic specialties ’students through the usage of the information technologies; reveals the essential characteristics of the teaching methods of foreign language and implementing the modern information technologies.
Гроза, I. M. Особливості формування іншомовної професійної комунікативної компетентності в умовах використання інформаційних технологій / І. М. Гроза, Ю. О. Бабятинська, К. С. Гусейнова // Одеський лінгвістичний вісник. – 2017. – Спецвип. – С. 50-53.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; іншомовна комунікативна компетентність; інформаційні технології; студенти немовних спеціальностей; foreign language communicative competence; information technologies; students of nonlinguistic specialities