Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Іноземна мова» - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2026)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни «Іноземна мова» Шкворченко-Осадца Наталія Миколаївна. 2. Шкворченко-Осадца Н.М. Іноземна мова : навчально-методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи. 3. Шкворченко-Осадца Н.М. Робоча програма Іноземна мова.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Іноземна мова» ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2026. – Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/32441