Організаційно-правові аспекти інноваційної діяльністі в Україні - Кондратенкова, Д. М.; Kondratenkova, D. M. (Одеса : Фенікс, 2014)
На думку автора, інноваційна діяльність є однією з економіко-правових форм інвестиційної діяльності, яка спрямована на реалізацію інноваційних продуктів в пріоритетних напрямках національної економіки для підвищення та вдосконалення рівню розвитку держави, та здійснюється з метою впровадження досягнень науково-технічного прогресу у виробництво і соціальну сферу.
Кондратенкова Д. М. Організаційно-правові аспекти інноваційної діяльністі в Україні / Д. М. Кондратенкова // Правове життя сучасної України: матеріали Міжнар. наук. конф. проф.-викл. та аспірант. складу / відп. за вип. В. М. Дрьомін; НУ ОЮА, Півд. регіон. центр НАПрН України. – Одеса: Фенікс, 2014. – Т. 2. – С. 394-396.
Keywords: інноваційна діяльність в Україні; державне регулювання інноваційної діяльності; innovative activity in Ukraine; state regulation of innovative activity; государственное регулирование инновационной деятельности; инновационная деятельность в Украине