Форс-мажор у цивільно-правових договорах в умовах пандемії COVID-19 - Саданова, Юлія Олександрівна (Одеса: Фелікс, 2021)
У статті досліджено теоретичні і практичні проблеми цивільно-правової категорії "форс-мажор", формулювання пропозицій та висновків стосовно цивільно-правових договорів під час коронавірусної пандемії.
Саданова Ю. О. Форс-мажор у цивільно-правових договорах в умовах пандемії COVID-19 / Ю. О. Саданова // Шерешевські читання: Проблеми цивілістики в умовах пандемії та ІТ : матер. Всеукр. наук. конф. (м. Одеса, 10 грудня 2021 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; за заг. ред.д.ю.н., проф. Є. О. Харитонова. – Одеса: Фенікс, 2021.– С. 203-206.
Keywords: форс-мажорні обставини; пандемія COVID-19; карантин; цивільно-правові договори; Цивільний кодекс України