Історико-правові питання розвитку адвокатської діяльності на українських землях - Гаджиєв, А. М. (Одеса: Фенікс, 2022)
В статті розкрито питання історії адвокатури України, яка є невід'ємною частиною історії України, оскільки без виявлення і врахування досвіду адвокатури, її формування, місця і ролі в суспільному житті.
Гаджиєв А. М. Історико-правові питання розвитку адвокатської діяльності на українських землях / А. М. Гаджиєв // Адвокатура: минуле, сучасність та майбутнє : матеріали XІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 11 листопада 2022 р.) / редкол.:Н. М. Бакаянова (гол.) ; НУ «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2022. – С. 240-243.
Keywords: адвокатура; адвокатська діяльність; правовий захист; права і свобода людини; історія; суспільство і держава; українські землі